Lippukunnan syysretki Marraskello Eskolassa

Tarpojat saapuivat Eskolaan jo perjantaina suunnittelemaan leiriä. He tekivät myös mallit tuulikelloista. Lauantaina he neuvoivat tuulikellojen teon seikkailijoille.

Lauantaina aamulla, me, tarpojat lähdimme harjoittelemaan suunnistustaitojamme metsään. Metsästä palattuamme menimme syömään. Ruokailun jälkeen tutkimme seikkailijoiden kanssa erilaisten puulajien ominaisuuksia. Sen jälkeen autoimme seikkailijoita tekemään tuulikelloja. Tuulikellojen tekemisen jälkeen me tarpojat suunnittelimme ohjelmaa sudenpennuille ja seikkailijoille, mm. hengenpelastus, ilmansuunnat, ensiapu, heikot jäät sekä jokamiehenoikeudet. Sitten saapuikin jo ilta ja oli iltanuotion aika. Ohjelmassa iltanuotiolla oli laulamista. Seuraavaksi vuorossa oli iltapala, iltapesut ja nukkumaan. Tarpojat kiersivät lukemassa satuja sudenpennuille ja seikkalijoille. Lauantain ja sunnuntain välisen yön nukuimme teltassa ja olimme vuorotellen kipinässä.

Sunnuntaina aamupalan jälkeen teimme leirimerkkejä. Seuraavaksi olikin jo aika pakata tavarat, laskea lippu ja lähteä kotiin.

Kirjoittanut: lippukunnan tarpojat