You are here

Uutisarkisto

Ilmoittautuminen uusille partiolaisille

Kiinnostaako partio? Haluaisitko tulla mukaan? Nyt sinulla on mahdollisuus! Mäntänvuoren Partiolaisten uusien jäsenten ilmoittautuminen on 24.8. klo 18 seurakuntatalolla. Vanhoille jäsenille ilmoitetaan toiminnan alkamisesta erikseen.

Lippukunnassa aloittaa uusi sudenpentulauma (7-9 -vuotiaat), mutta tilaa on kaikenikäisille partiolaisille. Erityisesti mukaan kaivataan uusia aikuisia.

Tervetuloa mukaan!

Mäntänvuoren Partiolaiset maailmanjamboreella Ruotsissa

27.7.- 8.8.2011 järjestettiin Ruotsissa 22. maailmanjamboree. Mäntänvuoren Partiolaisista meitä lähti leiriläisenä leirille kaikkiaan kuusi tyttöä lähes 40 000 muun ihmisen joukkoon. Leiri oli pitkä, matkat mukaan luettuina neljäntoista yön mittainen, mutta tuntui aivan vilahtavan ohitse. Päivisin kävimme järjestetyissä ohjelmissa ja illemmalla kuljeksimme leirialueella: keskusaukiolla, eri kylien keskustoissa ja  lukuisten alaleirien lomassa.

Lippukunnan syysretki Marraskello Eskolassa

Tarpojat saapuivat Eskolaan jo perjantaina suunnittelemaan leiriä. He tekivät myös mallit tuulikelloista. Lauantaina he neuvoivat tuulikellojen teon seikkailijoille.

Sähläystä Vilppulassa

Lauantaina 20.1.2012 kisailtiin perinteisen Mäntän alueen lippukuntien sählyturnauksen merkeissä Vilppulan urheilutalolla. Kisasarjoja oli kaksi, nuoremmille (sudenpentu- ja seikkailijaikäisille) ja vanhemmille (tarpoja- ja samoajaikäisille). Osallistuvia lippukuntia tänä vuonna olivat Mäntänvuoren Partiolaisten lisäksi Kuoreveden Kotkat ja Kurun Kontiot. Sählypäivän loppuhuipennuksena nähtiin jo perinteinen lippukuntien välinen taisto, jossa kaikenikäiset partiolaiset pelasivat samassa joukkueessa.

Tervetuloa synttäreille!

Mäntänvuoren Partiolaisten kauden avaus järjestetään 30.8. klo 18 alkaen Mäntän urheilukentällä. Samalla juhlitaan jo 22-vuotiasta lippukuntaamme! Ota mukaasi oma muki, istuinalusta ja pukeudu partiopaitaan sään niin salliessa. Tervetuloa!

Sivuille päivitetty kevään ohjelmaa

Nettisivuille on päivitetty kevään ohjelmaa. Merkkaathan kalenteriisi! Tiedot löytyvät Toimintakalenterista, lisätietoja Ireneltä tai omalta johtajalta.

Vielä ehtii ensi kesän piirileiri Ilvekselle!

Viimeinen ilmoittautumispäivä ensi kesän päheimmälle leirille on jo ylihuomenna, kai olet jo ilmoittautunut? Lippukunnan leirimanagerina toimii Johanna Kopra. Lisätietoja leiristä täältä: http://ilves.hp.partio.fi/

Kertemeren Cowboyt

Mäntänvuoren partiolaisten lippukuntaleiri

12.-15.6.2015 Kuorevedellä, Kerteselän rannalla.

Kuljetus leirille omin kyydein. Leirimaksu on 20 euroa sudenpennuilta ja seikkailijoilta.  30 euroa vanhemmilta partiolaisilta.

 Ilmoittaudu sähköpostilla mantanvuorenpartiolaiset@gmail.com, ilmoittautuminen viimeistään 31.5.2015. Myöhemminkin kannatta kysellä, joukkoon sopii varmasti.

Partiokauden aloitustapahtuma

Aloitustapahtuma ja uusien partiolaisten ilmoittautumien Tammirannan seurakuntakodilla 20.8.2015 klo 18 -19.30.

Otamme uusia partiolaisia kaikkiin ikäkausiin johtajatilanteen salliessa 7:stä ikävuodesta ylöspäin.

Myös sinä aikuinen joka tunnet kiinnostusta partiotoimintaan ota yhteyttä tai tule paikanpäälle katsomaan.

Mukaan oma muki ja partiopaitaan pukeutuminenkin kelin salliessa ihan jees :)

 

 

Ihan vapaasti mä

Lippukunnan yhteinen retki 30.10 -1.11 Kalliolan-leirikeskuksessa. Pirttikyläntie 387 Vilppula.

Retki alkaa 30.10 klo 18 tarpojasta vanhemilla ja nuoremmilla (supet/seikkailijat) 30.11 klo 11.

Retki päättyy 1.11 klo 14. Retkelle saavumme omin kyydein.

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 25.10.2015 (mantanvuorenpartiolaiset@gmail.com)

 

Sivut

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer